Salată de portocale, Jincercama și Nasturel

Salată de portocale, Jincercama și Nasturel
Salata de portocale, J Pculcama și năsturel este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 156 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare kosher, coajă de tei, semințe de dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Creson de apă, J Pcorcama și salată de portocale, Salată de năsturel, Jicama și portocale, și Salată De Nasturel Cu Morcovi Și Jicama.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie, coaja, sarea și piperul. Treceți treptat în ulei, amestecând până când amestecul se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mediu, aruncați împreună jincercama și 1/4 cană vinaigretă, rezervând vinaigreta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să se marineze în timp ce pregătiți restul ingredientelor.
4
Folosind cuțitul și lucrând peste un castron mare pentru a prinde sucul, îndepărtați coaja și miezul alb din portocale, apoi tăiați între membrane pentru a îndepărta segmentele (aruncați membranele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pentru a castron cu suc de portocale, se adaugă segmente de portocale, J pcorcama (inclusiv vinaigrette), și Nasturel. Aruncați bine pentru a combina. Dacă doriți, adăugați vinaigretă suplimentară sau rezervați restul pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Presărați cu semințe de dovleac dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Revista