Salată de portocale, Jincercama și Nasturel
Salata de portocale, J Pculcama și năsturel este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 156 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare kosher, coajă de tei, semințe de dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Creson de apă, J Pcorcama și salată de portocale, Salată de năsturel, Jicama și portocale, și Salată De Nasturel Cu Morcovi Și Jicama.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie, coaja, sarea și piperul. Treceți treptat în ulei, amestecând până când amestecul se emulsionează.
Într-un castron mediu, aruncați împreună jincercama și 1/4 cană vinaigretă, rezervând vinaigreta rămasă.
Lăsați să se marineze în timp ce pregătiți restul ingredientelor.
Folosind cuțitul și lucrând peste un castron mare pentru a prinde sucul, îndepărtați coaja și miezul alb din portocale, apoi tăiați între membrane pentru a îndepărta segmentele (aruncați membranele).
Pentru a castron cu suc de portocale, se adaugă segmente de portocale, J pcorcama (inclusiv vinaigrette), și Nasturel. Aruncați bine pentru a combina. Dacă doriți, adăugați vinaigretă suplimentară sau rezervați restul pentru o altă utilizare.
Presărați cu semințe de dovleac dacă utilizați.