Salată De Plante Cu Alune
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Salata de plante cu alune ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 12. O porție conține 154 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de salată bibb, alune, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Încercați Popovers de alune și ierburi proaspete, Socca de naut încolțit cu ierburi cu salată de ierburi și iaurt, și Bezea de alune cu pralină de alune și sos de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți alune pe o foaie de copt și coaceți 10 minute. Înfășurați nucile într-un prosop de bucătărie curat și frecați energic pentru a îndepărta cât mai multă piele posibil. Se toacă aproximativ nucile și se lasă deoparte.
Umpleți o cratiță medie cu apă și aduceți la fierbere.
Adăugați 1/2 linguriță. sare, arpagic, tarhon și pătrunjel. Gatiti 30 de secunde; scurgere. Clătiți ierburile cu apă foarte rece și folosiți-vă mâinile pentru a stoarce cât mai multă apă din ele. Se toacă ierburile și se pune într-un blender.
Adăugați uleiuri și învârtiți până când ierburile sunt purificate, 2 până la 3 minute.
Într-un castron mic, amestecați gălbenușul de ou și muștarul împreună.
Adăugați o picătură din amestecul de plante-ulei și bateți până se încorporează complet. Repetați cu amestecul rămas de plante-ulei, adăugând doar 1/2 linguriță. la un moment dat pentru a crea un pansament gros, asemănător maionezei.
Bateți restul de 1/4 linguriță. sare, suc de lămâie și piper.
Adăugați mai multă sare și piper după gust, dacă doriți.
Rupeți frunzele de salată în bucăți de mușcătură și puneți-le într-un castron mare. Aruncați ușor, dar bine cu pansament.
Se ornează cu alune rezervate și se servește imediat.