Salată De Pita De Pui La Grătar
Salata de pui pita la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 416 calorii. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de roșii de struguri, brânză feta bloc, chipsuri de pita și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată De Pui Curry La Grătar Și Pita, Sandvișuri Pita Cu Salată Grecească La Grătar, și Buzunare Pita Din Caraibe Cu Pui La Grătar.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru căldură mare (450 până la 550; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 4 secunde). Înveliți pieptul de pui cu 1 lingură. Ungeți și gătiți, întorcându-vă o dată, până când nu mai apar roz în centru și semne de grătar, aproximativ 7 minute în total.
Lăsați să se odihnească 10 minute, apoi feliați.
Între timp, într-un castron mic, bateți sucul de lămâie, 1/3 cană de ulei, oregano și piper; pus deoparte. Aduceți o oală medie cu apă sărată la fierbere, aruncați sparanghel și gătiți până la verde strălucitor, aproximativ 2 minute.
Scurgeți și clătiți bine cu apă rece.
Într-un castron mediu, combinați puiul, brânza, sparanghelul, roșiile, măslinele și chipsurile de pita.
Turnați pansamentul rezervat peste amestec și aruncați ușor pentru a acoperi.
Adăugați rucola și aruncați încă o dată doar pentru a combina.