Salată de piersici și cireșe cu brânză de capră
Salata de piersici și cireșe cu brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 117 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.65 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piersici, cireșe, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de brânză de cireșe (sau fructe de pădure sau piersici sau...) și albastru (sau Fetan sau capră sau...) - iulie # Redux, Brânză de capră și cireșe piersic Chutney foietaj Poptarts, și Salată De Cireșe, Brânză De Capră Și Nuci Confiate + Vinetă Balsamică De Cireșe + Un Cadou.
Instrucțiuni
Aranjați salata pe farfurii individuale și acoperiți uniform cu piersici, cireșe și brânză de capră.
Stropiți uniform cu vinetă.
Sfatul Rebeccăi: Completați această salată cu nuca prăjită preferată, cum ar fi migdale, nuci sau nuci pecan. Pentru a prăji rapid nucile, pur și simplu întindeți într-un singur strat într-o tigaie superficială și coaceți la 350 timp de 6 până la 8 minute, amestecând ocazional. Sau sotati-le într-o tigaie uscată la foc mediu-mare 3 până la 5 minute. Veți ști că sunt gata când veți mirosi aroma de nuci.
Scoateți rapid de pe foc pentru a preveni arderea nucilor.