Salată De Petrecere Cu Curry De Pui

Salată De Petrecere Cu Curry De Pui
Salata de petrecere cu Curry de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 2,01 USD pe porție. O porție conține 622 calorii, 25g de proteine, și 34G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. Un amestec de usturoi, piept de pui, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Salată De Pui De Petrecere, Salată de pui și paste de petrecere, și Salată de pui și paste de petrecere.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată; adăugați cub de bouillon și amestecați până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați puiul și braconajul timp de aproximativ 13 până la 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Scoateți puiul și lăsați bulionul în oală; se răcește puiul și se taie în bucăți de 1/2 inch; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați ciupercile în bulion și gătiți la foc mediu; gatiti cateva minute si scoateti ciupercile din stoc; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
StocStoc
5
Cu stocul rămas în oală, adăugați puțină apă, dacă este necesar. Aduceți apa la fiert și adăugați paste pentru a găti timp de 8 până la 10 minute sau până la al dente; scurgeți și aruncați stocul. Paste răcoroase cu apă curentă; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Într-un castron mic, combinați smântână, maioneză, usturoi, pudră de curry și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pudră De CurryPudră De Curry
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Într-un castron mare, combinați pastele răcite, puiul, ciupercile, pansamentul cu smântână, măslinele, mărul, ardeiul gras galben și țelina; se amestecă bine. Se dă la frigider cel puțin 3 ore și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
SmântânăSmântână
CiuperciCiuperci
Pui întregPui întreg
țelinățelină
MăslineMăsline
MărMăr
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este David & Nadia Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista