Blueberry Party salata ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 328 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de zmeură jell-o, jumătate și jumătate, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Pepene verde afine nucă de cocos Daiquiri + 4 iulie petrecere, Salată de verdeață mixtă de afine-Mango cu vinetă de afine-Guava, și Idei de petrecere pentru o petrecere tematică italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, dizolvați 2 pachete de gelatină de zmeură în 3 1/4 căni de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Zmeură
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se toarnă într-o tigaie de 9 pe 13 inci și se dă la frigider până se întărește.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Într-o cratiță medie, amestecați gelatina fără aromă și 1/2 cană de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Fără Aromă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
4
Bateti in jumatate si jumatate, zaharul si vanilia si gatiti la foc mediu pana cand fierbeti, dar nu fierbeti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate
Vanilie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se ia de pe foc și se amestecă crema de brânză înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
6
Răspândiți peste stratul de gelatină de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Zmeură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Într-un castron mediu, dizolvați pachetul rămas de gelatină de zmeură în 1 cană de apă clocotită. Se amestecă umplutura de plăcintă cu afine și se toarnă peste stratul de cremă de brânză. Se răcește până la servire.