Salată De Pepita De Conopidă Cu Broccoli
Broccoli conopida Pepita salata este un fără gluten și lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 10 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 99 calorii. Această rețetă de la Allrecetes are 6 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână iaurt grecesc fără grăsimi, sare, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 43%. Încearcă Salată De Pepita De Conopidă Cu Broccoli, Salată De Conopidă Cu Broccoli, și Salată De Conopidă Întreagă De 30 De Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați broccoli, conopida, ardeiul gras roșu, ceapa și semințele de dovleac într-un castron mare.
Bateți maioneza, iaurtul, oțetul de vin roșu, zahărul de palmier, muștarul Dijon și sarea împreună într-un castron separat; stropiți peste amestecul de broccoli și aruncați pentru a acoperi.
Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider cu 1 până la 2 ore înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Merryvale Carneros Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Merryvale Carneros Chardonnay
Carneros Chardonnay 2007 este concentrat și intens în stil. Aromele de alune, fructe tropicale și mere coapte sunt încadrate de mineralitate crocantă și stejar dulce prăjit. Vinul este bogat și cremos, cu un finisaj persistent. Perechea noastră preferată este homarul crăpat cu unt tras și lămâie proaspătă.