Salata de pepene verde și calmar este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 249 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,55 USD pe porție. Un amestec de coajă de tei, sare și piper, sumac măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de șampanie, puteți urma acest fel principal cu Sampanie Jello Parfaits-Scăzut De Calorii ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Calmar, Salată de calmar sau salată de caracatiță - stil japonez, și Salată De Calmar De Pe Litoral.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, bateți oțetul de orez, oțetul de șampanie, scallions, jalapeos, 2 lingurițe de coajă de tei și 1 lingură de suc de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe)
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Cani Sos De Prune
Avocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ghimbir întreg, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Aprinde un grătar. Într-un castron mediu, aruncați calmarul cu uleiul, coaja de portocală, ardeiul roșu zdrobit și restul de 1 lingură de suc de lămâie și 1 linguriță de coajă de tei; condimentează cu sare și piper. Grătiți calmarul la foc mare până se carbonizează ușor, 4 minute.