Salată De Pepene Verde Scoică Arsă Cu Vinetă Spumantă De Mentă

Salată De Pepene Verde Scoică Arsă Cu Vinetă Spumantă De Mentă
Salata de pepene verde scoică arsă cu vinaigretă de mentă spumantă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 265 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Un amestec de ulei, sare și piper, scoici xl diver și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată de scoici și pepene verde cu vinetă spumantă de mentă, Salată de scoici și pepene verde cu vinetă spumantă de mentă, și Salată De Scoici Arsă Cu Vinetă De Mango Și Fructe.

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateUșor
Gata În13 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
OcaziiVară
Revista