Salată de pepene galben și smochine cu prosciutto și burniță balsamică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de pepene galben și smochine cu Prosciutto și balsamic. Această rețetă face 4 porții cu 159 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pepene galben, ulei de măsline, smochine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Prosciutto-mușcături de pepene galben cu ploaie de var, Prosciutto înfășurat, Gorgonzola umplute date cu miere-balsamic burniță, și Bruschetta de prosciutto, pepene galben și oțet Balsamic.
Instrucțiuni
1
Aduceți oțetul la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu-mic; gătiți până la sirop și redus la 3 linguri (aproximativ 10 minute), amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Combinați uleiul, sucul, piperul și sarea într-un castron, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Suc
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați verdeață de salată; aruncați ușor. Împărțiți pepenele în 4 farfurii; deasupra cu salată verde. Aranjați prosciutto și smochine peste salată verde; stropiți cu sirop balsamic.