Salată de pepene galben și Prosciutto ras

Salată de pepene galben și Prosciutto ras
Salata de pepene galben și Prosciutto ras ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 37 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 70 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați pepene galben, prosciutto, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Miere, Pepene Galben Și Prosciutto, Salată De Miere, Pepene Galben Și Prosciutto, și Salată de rucola, Prosciutto și pepene galben pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți un raft peste o foaie de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Așezați prosciutto pe raft și coaceți până când sunt crocante, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Lăsați să se răcească, apoi rupeți în cioburi și chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
5
Radeți panglicile de pepene galben pe un platou mare de servire, folosind un cojitor de legume, mandolină sau cuțit foarte ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
MandolinăMandolină
CuțitCuțit
6
Presărați prosciutto și mentă peste așchii de pepene galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Pepene GalbenPepene Galben
MentăMentă
7
Stropiți ulei peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista