Salată De Pepene Galben

Salată De Pepene Galben
Salata de pepene galben ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 119 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,24 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, miere, extract de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată De Pepene Galben Cu Miere, Salată De Pepene Galben Cu Sos De Miere Și Mentă, și Salată de pepene galben cu pansament cu miere de portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Peel și semințe de pepene galben; se taie în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
2
Într-un castron, amestecați verbena de lămâie, menta, oțetul, mierea, extractul de portocale și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet De Cadou VioletPachet De Cadou Violet
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați pepene galben și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
4
Se servește imediat sau se acoperă și se răcește până la 4 ore.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista