Salată de Paste reci cu anghinare pentru copii (Pinninos kin Iscarzofa)

Salata de Paste reci cu anghinare pentru copii (Pinninos kin Iscarzofa) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 523 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de anghinare pentru bebeluși, suc de lămâie, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare includ Paste cu anghinare pentru copii, Mascarpone și alune, Anghinare pentru bebeluși umplute cu salată de Crab, și Pe salata de paste de vară și de ce nu ar trebui să clătiți pastele cu apă rece.
Instrucțiuni
(Dacă utilizați inimi de anghinare congelate, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată generos și treceți direct la Pasul 7.) Umpleți un vas mare, nereactiv, pe jumătate cu apă și adăugați 2 linguri de suc de lămâie; pune deoparte.Lucrând cu 1 anghinare odată, tăiați treimea superioară cu frunze cu un cuțit zimțat. Scoateți frunzele exterioare întunecate una câte una pentru a dezvălui frunzele interioare galbene fragede. Tăiați fundul tulpinii.
Tăiați în jurul exteriorului anghinarei cu un cuțit pentru a îndepărta baza de frunze dură rămasă. Folosind un cojitor de legume, radeți pielea verde închis de pe tulpină, netezind marginile unde au fost atașate frunzele.
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime prin frunze și tulpină. Folosind o lingură mică, scoateți ușor sufocul violet dur și puful găsit între frunze și tulpină; aruncați.
Tăiați din nou fiecare anghinare pe jumătate pe lungime și puneți-o în apa de lămâie rezervată. Repetați cu anghinarea rămasă.Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată generos. Pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron mare la jumătate cu gheață și apă; pus deoparte.
Scoateți sferturile de anghinare din apa cu lămâie, aruncați-le în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera anghinarea în baia de apă cu gheață pregătită până se răcește.
Se scurge din nou și se usucă între prosoape de hârtie. Rezervați apa clocotită.
Așezați restul de 1 lingură de suc de lămâie, anghinarea gătită sau dezghețată, roșiile, busuiocul, pătrunjelul, usturoiul și uleiul de măsline într-un castron mare de servire, condimentați generos cu sare și piper și amestecați pentru a combina. Pune deoparte.Între timp, adăugați pastele în apa clocotită și gătiți conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți și clătiți sub apă curentă rece pentru a opri procesul de gătit.
Transferați pastele în castron cu amestecul de roșii, adăugați ricotta salata și aruncați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după dorință.Asocierea băuturilor: Sibilla Falanghina Campi Flegrei, Italia. Falanghina este un soi antic de struguri găsit crescând pe versanții Stâncoși din sudul Italiei. Are note verzi, pe bază de plante, amestecate cu flori și fructe cu sâmburi moi. Toate acestea se reunesc în acest vin uscat, cu corp mediu, ceea ce îl face un exemplu excelent de struguri, precum și o potrivire bună cu această rețetă. Busuiocul și pătrunjelul din salată se vor juca cu afinitatea vinului pentru ierburi, în timp ce anghinarea se va îmbina cu verdeața sa.