Salată De Paste Farfalle Cu Dungi

Salată De Paste Farfalle Cu Dungi
Salata de Paste Farfalle cu dungi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 400 de calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare, verdeață și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Salată De Paste Farfalle Mediteraneană (Papion) , Salată de Paste Farfalle cu Pesto de Broccoli, și Paste Farfalle Cu Ciuperci De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele timp de 10 până la 12 minute sau până când sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți și scufundați imediat în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Scurgeți din nou. Puneți într-un castron mare și aruncați cu 1 lingură de ulei de măsline. Se lasă deoparte la temperatura camerei să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 149°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Aranjați feliile de pancetta într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți timp de 10 până la 15 minute sau până când sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Tăiați feliile în zaruri mari și transferați într-un castron mic. Acoperiți vasul și puneți-l la frigider dacă nu intenționați să îl utilizați imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie și restul de 4 linguri de ulei de măsline până se omogenizează. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Adăugați cât de mult din pansament este necesar pentru a acoperi farfalle. Aruncă cu mizuna și pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarfalleFarfalle
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
MizunaMizuna
10
Pentru a servi, centrați o movilă mică de salată de paste pe o farfurie mică. Folosind un cojitor de legume, garnisiți salata cu așchii de brânză Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
LegumeLegume
BrânzăBrânză
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
11
Se ornează cu coajă de lămâie. Repetați pentru a face încă 5 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
12
articol var
13
Type_27_data = {};
14
articol
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista