Salata de Paste Dilled cu pește afumat este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 370 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Cap la magazin și ridica morcov, salata, sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma sosul de salată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Un Bol ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de somon afumat cu pansament Bearnaise Dilled, Salată De Paste Cu Somon Dilled, și Pachet de pește și legume Dilled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet. Clătiți cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
2
Se amestecă maioneza, smântâna, buruienile de mărar, muștarul, sarea și piperul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Maioneză
Smântână
Mărar
Muștar
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați pastele și ingredientele rămase, cu excepția peștelui; aruncați. Se amestecă ușor peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Pește
4
Acoperiți și refrigerați aproximativ 2 ore sau până la răcire, dar nu mai mult de 24 de ore.