Salată De Paste Cu Ton De Vară

Salată De Paste Cu Ton De Vară
Salata de paste de ton de vară necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 258 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, ton, buruieni de mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Paste Cu Ton De Vară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Salată De Paste Cu Ton De Vară, și Salată De Ton De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați pansamentul, buruienile de mărar și piperul negru măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă în macaroane, ton, broccoli, țelină și castraveți până se omogenizează bine. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
CastraveteCastravete
MacaroaneMacaroane
țelinățelină
TonTon

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista