Salată De Paste Cu Spanac Ranch

Salată De Paste Cu Spanac Ranch
Salata de paste cu spanac Ranch ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 117 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați pansament de fermă, roșii de struguri, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată De Paste Cu Spanac Ranch, Salată de Bacon, porumb, spanac și paste de fermă, și Salată De Spanac Ranch.

Instrucțiuni

1
Conținutul gol al amestecului de paste (din cutia de salată brusc) în cratiță de 3 litri 2/3 plină cu apă clocotită. Se fierbe ușor descoperit 12 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți pastele; clătiți cu apă rece. Se agită pentru a se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
ApăApă
3
Într-un castron mediu, amestecați conținutul amestecului de condimente (din cutia de salată brusc), pansamentul și sucul de lămâie până se omogenizează. Se amestecă pastele și ingredientele rămase. Capac; la frigider până când este gata de servit. Păstrați orice salată rămasă acoperită la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista