Salată De Paste Cu Legume Rădăcinoase Prăjite

Salată De Paste Cu Legume Rădăcinoase Prăjite
Salata de Paste cu legume rădăcinoase prăjite necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 216 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă vegană servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați muștar maro picant, oțet de cidru, paste penne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Salată de legume rădăcinoase și paste, Salată De Legume Rădăcină Prăjită, și Salată De Legume Rădăcină Prăjită.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mic amestecati împreună ulei, oțet, muștar, și sare și piper, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MuștarMuștar
OțetOțet
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați pastele și legumele rădăcinoase rămase într-un castron mare de servire. Se amestecă pătrunjelul și ceapa roșie feliată. Aruncați cu vinetă și refrigerați pentru a lăsa aromele să se dezvolte, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De LegumeRădăcină De Legume
VinetăVinetă
Ceapă RoșieCeapă Roșie
PătrunjelPătrunjel
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista