Salată De Paste Asiatice
Salata de Paste asiatice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 218 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, bulion de vită mai puțin de sodiu, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Paste Asiatice, Salată De Paste Asiatice, și Salată De Paste Asiatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adăugați migdale, sâmburi de semințe de floarea soarelui și tăiței în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se prajeste usor, amestecand frecvent.
Combinați oțetul, bulionul, zahărul, uleiul, sarea și piperul într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Combinați amestecul de tăiței prăjiți, ceapa verde și slaw într-un castron mare.
Adăugați amestecul de oțet, aruncând bine pentru a combina.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.