Salată de Pancetta și fenicul caramelizat
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Salata de Pancettan caramelizată și fenicul ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 281 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 36 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica salata verde, miere, fenicul bec, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Fenicul prăjit, ou și Pancetta Panzanella, Conopidă caramelizată cu Pancettan și spanac, și Fasole cu Pancettan și ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Într-un castron mediu, aruncați împreună fenicul, pancetta, usturoiul, zahărul brun, uleiul de măsline, sarea și piperul.
Așezați ingredientele pe foaia de copt într-un singur strat. Gatiti pana cand pancetta este crocanta si feniculul este caramelizat, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute.
Într-un castron mare, așezați salata verde, pancetta sfărâmată și fenicul caramelizat. Aruncați salata cu vinetă de vin roșu și serviți imediat.
Amestecați oțetul, sucul de lămâie, mierea, sarea și piperul într-un blender. Cu mașina care rulează se amestecă treptat în ulei. Condimentați vinaigreta, după gust, cu mai multă sare și piper, dacă doriți.