Salata de orz din sud-vest este o vegan garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 224 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de salată, fasole, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Orz Din Sud-Vest, salată de orz din sud-vest, și Tocană De Orz De Vită Din Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați primele opt ingrediente. Într-un borcan cu capac etanș, combinați apa, sucul de lămâie, ceapa, uleiul și usturoiul; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Zahăr Roșu Grosier
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Se toarnă peste amestecul de orz și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
3
Se servește pe farfurii căptușite cu salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
4
Se ornează cu avocado și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe