Salata de orz din sud-vest este o vegan garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 224 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de salată, fasole, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Orz Din Sud-Vest, salată de orz din sud-vest, și Tocană De Orz De Vită Din Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați primele opt ingrediente. Într-un borcan cu capac etanș, combinați apa, sucul de lămâie, ceapa, uleiul și usturoiul; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă peste amestecul de orz și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
3
Se servește pe farfurii căptușite cu salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat