Salată De Orez Penang

Salată De Orez Penang
Salata de orez Penang este o fără gluten, fără lactate și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 2,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 346 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de busuioc vietnamez, nucă de cocos, turmeric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fidea De Orez Prăjit Penang, Penang Curry Mee, și Rețetă Penang Rojak.

Instrucțiuni

1
Spălați orezul în mai multe schimbări de apă rece într-un castron până când apa este limpede, apoi scurgeți bine într-o sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
2
Combinați cu 3 căni de apă proaspătă într-o cratiță grea de 2 1/2 litru. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se gătește, acoperit, până când orezul este fraged și apa este absorbită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 5 minute. Pufați ușor cu o furculiță, apoi transferați 5 căni într-o tigaie mare de mică adâncime și răciți la temperatura camerei calde. Rezervați orezul rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
În timp ce orezul se gătește, prăjiți nuca de cocos într-o tigaie grea uscată (de preferință fontă) la foc moderat, amestecând constant, până devine auriu, 4 până la 6 minute, apoi transferați într-un castron mic pentru a se răci. Pulsați în râșniță o dată sau de două ori (nu măcinați excesiv sau veți ajunge cu unt de cocos), apoi reveniți la castron mic. Se macină fin creveții în râșniță până când sunt foarte pufoși, aproximativ 1 minut. Tăiați subțire 6 inci de tulpină de lemongrass și felii de tocat foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Nucă De CocosUnt De Nucă De Cocos
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Nucă De CocosNucă De Cocos
CrevețiCreveți
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
5
Tăiați venele centrale și tulpinile din frunzele de tei cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați frunzele pe lungime în benzi subțiri de păr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Aruncați împreună orez, nucă de cocos, creveți uscați, lemongrass, frunze de tei, turmeric (dacă utilizați), șalotă, busuioc, mentă, 2 linguri suc de lămâie, piper alb și sare până se combină bine și fără bulgări, apoi condimentați cu sare suplimentară și suc de lămâie dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți UscațiCreveți Uscați
Piper AlbPiper Alb
Frunze De TeiFrunze De Tei
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TurmericTurmeric
Nucă De CocosNucă De Cocos
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
BusuiocBusuioc
MentăMentă
OrezOrez
SareSare
7
Serviți imediat.
8
* Disponibil la Templul Thai (877-811-8773).** Disponibil pe piețele asiatice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista