Salată De Orez Negru Thailandez

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Thailandeză de orez negru. O porție conține 306 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați suc de lime, caju, sos de pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 697 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Rețete similare includ Orez negru vegan cu ierburi, linte neagră și boluri de salată pilaf de Quinoa neagră cu mure, Carne De Vită Picantă De Fasole Neagră Cu Busuioc Thailandez Și Orez De Iasomie, și Salată De Fasole Neagră În Stil Thailandez.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform indicatiilor de pe ambalaj.
Amestecați orezul negru, ardeiul roșu, mango galben, ceapa verde, cilantro, menta și caju într-un castron mare.
Amestecați sosul de pește, sucul de lămâie și coaja, zahărul de palmier și chili-ul pentru ochi de păsări într-un castron mic.
Aruncați salata în dressing și bucurați-vă.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Thai în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.