Salată de orez cu șuncă și roșii

Salată de orez cu șuncă și roșii
Salata de orez cu șuncă și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 302 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze ușor de busuioc, bulion de pui degresat cu grăsime, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de orez cu roșii, migdale și ierburi, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți bulionul și orezul la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când orezul este doar fraged pentru a mușca, 13 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți orezul; rezervați bulion pentru alte utilizări sau aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
3
Se toarnă orezul într - o tigaie superficială de 11 pe 17 inci și se întinde la nivel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se lasă să se răcească, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
5
Între timp, stivuiți felii de șuncă și tăiați-le în fâșii de 1/4 inch lățime și 1 inch lungime. Clătiți și scurgeți roșiile, busuiocul și caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
TomateTomate
CapereCapere
BusuiocBusuioc
6
Tăiați roșiile în jumătate și frunzele de busuioc în bucăți; curățați și tocați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
TomateTomate
UsturoiUsturoi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
7
Într-un castron mare, amestecați șuncă, roșii, așchii de busuioc, capere, usturoi și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
CapereCapere
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați orez rece, amestecați ușor și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OrezOrez
9
Se ornează cu crenguțe de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista