Salată de orez cu șuncă și roșii
Salata de orez cu șuncă și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 302 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze ușor de busuioc, bulion de pui degresat cu grăsime, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de orez cu roșii, migdale și ierburi, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți bulionul și orezul la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când orezul este doar fraged pentru a mușca, 13 până la 15 minute.
Scurgeți orezul; rezervați bulion pentru alte utilizări sau aruncați.
Se toarnă orezul într - o tigaie superficială de 11 pe 17 inci și se întinde la nivel.
Se lasă să se răcească, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Între timp, stivuiți felii de șuncă și tăiați-le în fâșii de 1/4 inch lățime și 1 inch lungime. Clătiți și scurgeți roșiile, busuiocul și caperele.
Tăiați roșiile în jumătate și frunzele de busuioc în bucăți; curățați și tocați usturoiul.
Într-un castron mare, amestecați șuncă, roșii, așchii de busuioc, capere, usturoi și ulei de măsline.
Adăugați orez rece, amestecați ușor și condimentați după gust cu sare și piper.
Se ornează cu crenguțe de busuioc.