Salată De Orez Cu Spanac

Salată De Orez Cu Spanac
Salata de orez reteta spanac poate fi făcută în aproximativ 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 116 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 8. Dacă aveți la îndemână sos de soia, spanac, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată De Orez Și Spanac, Salată De Spanac Și Orez Cu Citrice, și Păstrându-l simplu-salată de orez sălbatic cu nuci, pui și spanac.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați sosul de salată, sosul de soia și zahărul. Se amestecă orezul, țelina și ceapa. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SalatăSos De Salată
Sos De SoiaSos De Soia
țelinățelină
CeapăCeapă
ZahărZahăr
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Chiar înainte de servire, amestecați spanacul și slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Sbragia Gino ' s Dry Creek Valley Zinfandel. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Sbragia Gino ' s Dry Creek Valley Zinfandel
Sbragia Gino ' s Dry Creek Valley Zinfandel
Zinfandelul lui Gino reprezintă un amestec tradițional de câmp pe care bunicul meu, Gino, îl făcea în fiecare an. Această epocă este plină de fructe roșii coapte luxuriante. Are un miez de coacăz roșu dulce și căpșuni cu un finisaj strălucitor, ceea ce face ca acest lucru să se potrivească excelent pentru multe alimente. Amestec: 90% Zinfandel, 5% Carignane, 5% Petite Sirah.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista