Salată de năut condimentată Indian cu iaurt și ierburi
Salata de năut condimentată Indian cu iaurt și ierburi este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 299 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de năut—clătit, suc de lămâie, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată de năut condimentată Indian cu iaurt și ierburi, Salată de năut și arahide condimentată Indian, și Împachetări De Năut Condimentate Indiene.
Instrucțiuni
Se toarnă năutul într-un castron mare. Într-o tigaie mică, încălziți uleiul de arahide până când strălucește.
Adăugați semințele de muștar, acoperiți parțial tigaia și gătiți la foc moderat până când semințele de muștar nu mai apar, aproximativ 1 minut.
Adăugați semințele de chimen și fenicul și ardeiul roșu zdrobit și gătiți până când amestecul este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Se toarnă uleiul fierbinte și condimentele peste năut. Se amestecă iaurtul, sucul de lămâie, ceapa feliată, coriandrul tocat și menta și sarea.
Serviți salata de naut la temperatura camerei.