Salată de năut condimentată Indian cu iaurt și ierburi

Salată de năut condimentată Indian cu iaurt și ierburi
Salata de năut condimentată Indian cu iaurt și ierburi este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 299 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de năut—clătit, suc de lămâie, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată de năut condimentată Indian cu iaurt și ierburi, Salată de năut și arahide condimentată Indian, și Împachetări De Năut Condimentate Indiene.

Instrucțiuni

1
Se toarnă năutul într-un castron mare. Într-o tigaie mică, încălziți uleiul de arahide până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați semințele de muștar, acoperiți parțial tigaia și gătiți la foc moderat până când semințele de muștar nu mai apar, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați semințele de chimen și fenicul și ardeiul roșu zdrobit și gătiți până când amestecul este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Se toarnă uleiul fierbinte și condimentele peste năut. Se amestecă iaurtul, sucul de lămâie, ceapa feliată, coriandrul tocat și menta și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Serviți salata de naut la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista