Salată De Nucă Romaine
Salata de nuc Romaine este o fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 103 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită crutoane de salată condimentate, ulei de măsline, cățel de usturoi și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Nucă Romaine, Salată de Romaine și nuci, și Salată de sfeclă prăjită, nucă și Romaine.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, aruncați romaine, dovlecei, crutoane și nuci. Într-un castron mic, bateți uleiul, oțetul, muștarul, mierea, usturoiul și piperul până se omogenizează.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salată în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Cele trei bastoane Durell Vineyard Origin Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Trei Bastoane Durell Vineyard Origin Chardonnay]()
Trei Bastoane Durell Vineyard Origin Chardonnay
Aur alb în pahar cu arome de floare de lămâie și smochin proaspăt, acest vin oferă o abordare răcoritoare asupra Durell Vineyard. Fermentat în ouă de beton, vinul prezintă mineralitatea semnăturii lui Durell juxtapusă cu o senzație de gură netedă și rotundă. Îmbătrânirea pe drojdie în butoaie din oțel inoxidabil dezvoltă prezența Palatului, citricele proaspete însuflețesc vinul. Indicii de piersică de vară evidențiază finisajul lung și delicios.