Salată de morcovi, varză roșie și ceapă

Salata de morcov, varză roșie și ceapă este o garnitură care servește 4. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 170 calorii. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână frunze de coriandru, varză, ulei de arahide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 56 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 100%, ceea ce este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată De Varză Roșie Cu Sos Picant De Ghimbir De Morcovi, Salată De Jicama, Morcov Și Varză Roșie, și Gatiti cartea: salata de varza Napa si ceapa rosie.
Instrucțiuni
Sfat morcovii, varza și ceapa într-un castron. Faceți pansamentul amestecând ingredientele împreună până când zahărul s-a dizolvat.
Se toarnă peste salată, aruncând legumele în dressing.
Adăugați ierburile, aruncați din nou, apoi împrăștiați peste alune.