Salată de miel marocan cu morcovi și mentă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de miel marocană cu morcovi și mentă. O porție conține 298 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare kosher, scallions, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de miel marocan cu morcovi și mentă, Miel marocan cu caise, migdale și mentă, și Burgeri marocani de miel cu sos de mentă-iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați mielul cu usturoi și condimentați cu 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Grătați la foc mediu 45 de minute pe fiecare parte (mediu-rar) sau la coacerea dorită.
Lăsați să se odihnească 5 minute, apoi tăiați în bucăți de mărimea mușcăturii, aruncând oasele.
Bateți împreună iaurtul, sucul de lămâie, scorțișoara, cayenne și restul de 1/2 linguriță de sare într-un bol mare.
Folosiți un cojitor de legume pentru a tăia morcovii în fâșii lungi și subțiri.
Adăugați morcovii și ingredientele rămase la pansament și aruncați.