Salată de mere, Roquefort și frunze roșii cu crutoane Pumpernickel
Apple, Roquefort și salată de frunze roșii cu crutoane Pumpernickel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 6. O porție conține 323 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână roquefort, slănină, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată de mere, Roquefort și frunze roșii cu crutoane Pumpernickel, Salată verde cu frunze roșii cu chipsuri de mere și parmezan, și Filet Mignon cu Roquefort și frunză roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecând, până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi adăugați pumpernickel în grăsime în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând, până când este crocant, aproximativ 4 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și condimentați cu sare și piper.
Bateți împreună oțetul și muștarul.
Adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează, apoi condimentați cu sare și piper.
Înjumătățiți mărul pe lungime și miez.
Tăiați jumătățile de mere transversal în felii groase de 1/4 inch.
Aruncați salata verde cu afine, măr, crutoane, jumătate de slănină și pansament. Împărțiți salata între farfurii, apoi punctați cu Roquefort și presărați cu slănină rămasă.