Salată De Mazăre Cu Ochi Negri-Basmati

Salata de mazăre cu ochi negri-Basmati ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 167 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 49 de cenți pe porție. Dacă aveți muștar dijon, orez basmati, mazăre cu ochi negri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de mazăre cu ochi negri de Anul Nou cu măsline negre, fetan și usturoi prăjit, Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Salată Edamame, fasole neagră și mazăre cu ochi negri cu vinetă de chimen.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți mazărea într-o cratiță cu 3 căni de apă și 1/2 linguriță de sare. Aduceți la fierbere și gătiți 4 minute.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 1 oră.
Scurgeți, apoi reveniți în cratiță cu 1 cană de apă proaspătă. Aduceți la foc mic și gătiți, parțial acoperit, până la doar al dente, aproximativ 10 minute.
Lăsați să se răcească în lichid.
Între timp, puneți orezul într-o altă cratiță cu 1 1/2 căni de apă și usturoiul. Aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți 16 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească, apoi se pufăie cu o furculiță.
Bateți muștarul, oțetul, uleiul de măsline, mierea, coriandrul, 1/2 linguriță sare și 1 linguriță piper într-un castron nereactiv. Reglați condimentul dacă este necesar.
Scurgeți mazărea și aruncați cu orezul într-un castron mare.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și măslinele, apoi adăugați pansamentul și aruncați. Dați la frigider până când este gata de servit.
Fotografie de Andrew Mccaul