Salată de macaroane de vară dulce și acidulată

Salată de macaroane de vară dulce și acidulată
Salata de macaroane de vară dulce și acidulată este o vegan garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 267 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți oțet, roșii, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Macaroane Cu Ton Acidulat, Salată De Macaroane Cu Ton Acidulat, și Salată De Macaroane De Vară.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti macaroanele de cot in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cot MacaroaneCot Macaroane
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți și clătiți în apă rece până când macaroanele sunt răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
3
Așezați macaroanele într-un castron mare de salată și amestecați roșiile, ardeiul gras verde, castraveții și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Bateți zahărul, uleiul vegetal, ketchup-ul, oțetul, sarea, boiaua și piperul negru, amestecând într-un castron până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se toarnă pansamentul peste macaroane și legume și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista