Salată de linte și morcovi cu Kale

Salată de linte și morcovi cu Kale
Salata de linte și morcovi cu Kale este un fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 192 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 597 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este excelent. Încercați Supă de linte, morcov și Kale cu Creme Fraiche și mărar, Salată de linte și Kale, și Salată de varză ofilită și linte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați lintea într-o cratiță mare și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere. Se strecoară lintea și se pune înapoi în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați morcovi, ceapă, cuișoare, frunze de dafin, bulion și o linguriță de sare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până când lintea este fragedă, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Scurgeți oala.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Așezați linte și legume într-un castron mare. Aruncați cuișorul și frunza de dafin. Condimentează după gust cu piper și mai multă sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
5
Într-o tigaie medie de sote, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați kale și gătiți, amestecând frecvent, până când începeți să se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
7
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând constant până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde. Condimentează după gust cu sare și piper și adaugă la linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
LinteLinte
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
8
Într-un castron mic, amestecați împreună ulei de măsline, oțet și muștar. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
9
Se toarnă vinaigreta peste linte și se aruncă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
LinteLinte
10
Se servește imediat sau se lasă să se răcească și se servește rece sau la temperatura camerei. Salata poate fi depozitată într-un recipient sigilat timp de până la 2 zile în frigider.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista