Salată de linte și ardei roșu

Salată de linte și ardei roșu
Salata de linte și ardei roșu este o fără gluten și lacto ovo vegetarian felul principal. O porție conține 1378 calorii, 77g de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $6.04 pe portie, această rețetă acoperă 73% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, măsline, ridichi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Salată de linte-ardei roșu, Salată Caldă De Linte Și Ardei Roșu Prăjit, și Prăjituri de linte Curry la cuptor cu sos de ardei roșu prăjit.

Instrucțiuni

1
Puneți lintea și ardeii într-un castron cu ridichi, măsline, oțet și ulei și amestecați bine. Condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
LinteLinte
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Separați frunzele de salată și puneți-le pe o farfurie mare. Se pune lingura peste salata de linte si se imprastie cu feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
LinteLinte
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista