Salata de linte-spanac curry cu creveți este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 316 calorii. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, creveți, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Supă de linte roșie și spanac, Salată de cartofi curry și linte roșie, și Salată De Linte Roșie, Guli-Rabe Și Cuscus.
Instrucțiuni
1
Combinați apa, lintea roșie și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte Roșie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Combinați 1/4 linguriță de sare, mentă și următoarele 5 ingrediente (mentă prin pudră de curry).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Mentă
Sare
4
Combinați 1/4 cană de pansament de mentă, spanac rupt, ciuperci și ardei gras; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ciuperci
Spanac
Mentă
5
Combinați lintea și 1/4 cană de pansament de mentă și aruncați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Mentă
6
Aranjați 2 căni de amestec de spanac pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană de amestec de linte. Împărțiți creveții uniform între salate; stropiți cu pansamentul rămas.