Salată De Linte De Somon
Salata de linte de somon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 492 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,64 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, bile de mozzarella, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Somon, Ou Și Linte Afumată La Cald, Salată De Linte Lemony Cu Somon, și Salată Rapidă De Somon De Linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți lintea într-o oală mică, cu suficientă apă pentru a acoperi; gatiti la foc mediu pana se inmoaie, 10-15 minute. Pune lintea deoparte să se răcească.
Setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Gatiti somonul sub broilerul preincalzit pana cand pestele fulgi usor cu o furculita, 5 pana la 7 minute pe fiecare parte. Se toacă somonul și se lasă deoparte să se răcească.
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare; gătiți slănina în tigaie până când este crocantă, 7 până la 10 minute. Se toacă slănina și se lasă deoparte să se răcească.
Amestecați linte răcite, somon, slănină, ceapă roșie, mozzarella și castraveți împreună într-un castron mare.
Bateți oțetul balsamic, uleiul de măsline, usturoiul, muștarul, sarea și piperul împreună într-un castron mic; stropiți peste amestecul de linte și amestecați ușor pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.