Salată De Linte Cu Fructe Curry

Salată De Linte Cu Fructe Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de linte cu curry Fructat. Această rețetă face 4 porții cu 289 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 22 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, coriandru, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 90%. Rețete similare sunt Salată De Pui Cu Fructe Curry, Salată De Linte Curry, și Salată de cartofi curry și linte roșie.

Instrucțiuni

1
Turnați sucul de ananas într-un ulcior de măsurare și adăugați suficientă apă pentru a face 2 căni. Puneți bucățile de ananas deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De AnanasBucăți De Ananas
Suc De AnanasSuc De Ananas
ApăApă
2
Se toarnă sucul de ananas într-o cratiță și se amestecă quinoa și lintea. Condimentează cu sare, piper negru și pudră de curry. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când lintea și quinoa au absorbit apa, aproximativ 30 de minute. Se amestecă nuca de cocos și se fierbe încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Piper NegruPiper Negru
Pudră De CurryPudră De Curry
Nucă De CocosNucă De Cocos
LinteLinte
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se amestecă bucățile de ananas, nucile pecan și ceapa; gatiti scurt pentru a reincalzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De AnanasBucăți De Ananas
Nuci PecanNuci Pecan
CeapăCeapă
4
Se presară cu coriandru pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista