Salată de legume și cartofi de vară cu sos de hamsii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de legume și cartofi de vară cu pansament de hamsie. Această rețetă face 4 porții cu 660 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână lapte, hamsii ambalate în ulei, roșii cherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Sos De Salată De Hamsii, Salată de Romaine cu pansament de hamsii, și Sos De Salată De Hamsie Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță cu apă sărată clocotită, gătiți fasolea galbenă până se înmoaie, 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați fasolea pe o foaie de copt și lăsați să se răcească.
Adăugați fasolea verde în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, 2 minute. Folosind lingura cu fante, adăugați fasolea verde pe foaia de copt.
Se lasă să se răcească, apoi se usucă.
Adăugați usturoiul, frunzele de dafin, cimbru, rozmarin și boabe de piper în apa clocotită.
Adăugați cartofii și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți cartofii, rezervând căței de usturoi. Aruncați condimentele.
Între timp, într-un castron mic, înmuiați hamsiile în lapte timp de 10 minute.
Scurgeți hamsiile, apoi tocați-le grosolan și transferați-le într-un blender.
Adăugați uleiul de măsline și usturoiul și piureul rezervat. Cu mașina pornită, adăugați încet oțetul. Răsturnați pansamentul într-un castron, condimentați cu sare și piper și amestecați pătrunjelul și maghiranul.
Feliați cartofii fierți cu grosimea de 1/4 inch și puneți-i într-un castron mare.
Adăugați jumătate din pansamentul de hamsii și aruncați ușor.
Adăugați fasolea galbenă și verde, roșiile cherry și pansamentul rămas, aruncați ușor și serviți.