Salată de legume și cartofi de vară cu sos de hamsii

Salată de legume și cartofi de vară cu sos de hamsii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de legume și cartofi de vară cu pansament de hamsie. Această rețetă face 4 porții cu 660 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână lapte, hamsii ambalate în ulei, roșii cherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Sos De Salată De Hamsii, Salată de Romaine cu pansament de hamsii, și Sos De Salată De Hamsie Cu Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță cu apă sărată clocotită, gătiți fasolea galbenă până se înmoaie, 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați fasolea pe o foaie de copt și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați fasolea verde în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, 2 minute. Folosind lingura cu fante, adăugați fasolea verde pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Se lasă să se răcească, apoi se usucă.
4
Adăugați usturoiul, frunzele de dafin, cimbru, rozmarin și boabe de piper în apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Adăugați cartofii și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
6
Scurgeți cartofii, rezervând căței de usturoi. Aruncați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Sezonul GoyaSezonul Goya
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
7
Între timp, într-un castron mic, înmuiați hamsiile în lapte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Scurgeți hamsiile, apoi tocați-le grosolan și transferați-le într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Adăugați uleiul de măsline și usturoiul și piureul rezervat. Cu mașina pornită, adăugați încet oțetul. Răsturnați pansamentul într-un castron, condimentați cu sare și piper și amestecați pătrunjelul și maghiranul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
MaghiranMaghiran
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Feliați cartofii fierți cu grosimea de 1/4 inch și puneți-i într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Adăugați jumătate din pansamentul de hamsii și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
12
Adăugați fasolea galbenă și verde, roșiile cherry și pansamentul rămas, aruncați ușor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista