Salată de legume stratificată cu sos de parmezan

Salată de legume stratificată cu sos de parmezan
Salata de legume stratificată cu sos de parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 163 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână dovlecei, morcovi, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 89%. Rețete similare includ Salată stratificată cu crutoane de parmezan, Salată De Legume Cu Straturi Subțiri, și Salată De Legume Cu Straturi Cremoase.

Instrucțiuni

1
Puneți jumătate din primele 5 ingrediente și, dacă doriți, ceapă verde într-un bol de sticlă de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Întindeți deasupra jumătate de pansament cu parmezan; repetați straturile. Acoperiți și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate42
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista