Slaw de legume ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 88 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Dacă aveți oțet de cidru, sare, conopidă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Salată De Legume, Slaw Vegetal Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Asiatice Legume Slaw.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați varza, roșiile, broccoli, conopida și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Rețetă De Pizzocheri
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Într-un castron mic, combinați smântâna, maioneza, oțetul, sarea și piperul. se toarnă peste amestecul de varză; aruncați pentru a acoperi uniform. Acoperiți și refrigerați până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe