Salată de Kale și slănină cu vinetă de miere-hrean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata Kale & Bacon cu vinaigretă cu miere-hrean. Această rețetă servește 8. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 240 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți hrean, avocado, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză prăjită și sfeclă cu vinetă de miere-hrean, Salată de Kale cu vinetă de slănină, și Salată de Kale masată cu vinetă cu miere-Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Împărțiți kale și busuioc între opt farfurii de salată. Se acoperă cu muguri, slănină, brânză, avocado, ou și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ardei Arbol Uscat
Varză
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Kale
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
2
Într-un castron mic, bateți ingredientele pentru vinaigretă.