Salata de jicama, ridiche și Mango ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 85 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de șalotă, muștar dijon, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de jicama, ridiche și Mango, Salată de Mango, Jicaman și ridiche cu sos de arahide, și Salată Crocantă De Jicama Și Ridiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați împreună 2 linguri. suc de lămâie, muștar, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Muștar
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Bateți în ulei și șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați capetele jicama și coaja tăind de sus în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jicama
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
4
Tăiați jicama în bucăți de mărimea chibritului și aruncați cu 1 linguriță rămasă. suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Jicama
5
Chiar înainte de servire, adăugați jicama, ridichi și mango în castron cu pansament. Aruncați bine pentru a acoperi. Tapetați un platou de servire cu frunze de salată, dacă doriți, și salată de grămadă în centru.