Salată de jicama, ridiche și Mango
Salata de jicama, ridiche și Mango ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 85 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de șalotă, muștar dijon, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de jicama, ridiche și Mango, Salată de Mango, Jicaman și ridiche cu sos de arahide, și Salată Crocantă De Jicama Și Ridiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună 2 linguri. suc de lămâie, muștar, sare și piper.
Bateți în ulei și șalotă.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați capetele jicama și coaja tăind de sus în jos.
Tăiați jicama în bucăți de mărimea chibritului și aruncați cu 1 linguriță rămasă. suc de lămâie.
Chiar înainte de servire, adăugați jicama, ridichi și mango în castron cu pansament. Aruncați bine pentru a acoperi. Tapetați un platou de servire cu frunze de salată, dacă doriți, și salată de grămadă în centru.
Se presară pătrunjel și se servește.