Salata de jicama, dovlecei și ardei roșu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 74 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 153 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, frunze de salată, jicama și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați roșii prăjite și ardei roșu, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În borcan mic, cu capac etanș, se agită ingrediente pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
2
Într-un castron mare, amestecați dovleceii, ardeiul gras și jicama.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Jicama
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă pansamentul peste amestec; se amestecă ușor.
4
Aranjați salata pe 4 farfurii individuale de salată sau platou mare de servire. Amestec de salată lingură peste salată.