Salata de jicama cu spanac dulce și acru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 401 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.59 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți spanac, zahăr, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată De Spanac Dulce-Acrișor, Salată De Spanac Dulce-Acrișor, și Salată De Spanac Dulce-Acrișor.
Instrucțiuni
1
Bateți zahărul, uleiul de măsline, oțetul, sucul de ceapă, muștarul, sarea și pudra de ceapă împreună într-un castron până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Fripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Amestecați spanacul, jicama, ceapa, bucățile de slănină, semințele de susan și nucile de pin într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
Sos Teriakyi
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Jicama
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Se toarnă sos de ulei de măsline peste salată; aruncați pentru a combina.