Salată de jicama cu spanac dulce și acru
Salata de jicama cu spanac dulce și acru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 401 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.59 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți spanac, zahăr, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată De Spanac Dulce-Acrișor, Salată De Spanac Dulce-Acrișor, și Salată De Spanac Dulce-Acrișor.
Instrucțiuni
Bateți zahărul, uleiul de măsline, oțetul, sucul de ceapă, muștarul, sarea și pudra de ceapă împreună într-un castron până când zahărul este dizolvat.
Amestecați spanacul, jicama, ceapa, bucățile de slănină, semințele de susan și nucile de pin într-un castron mare.
Se toarnă sos de ulei de măsline peste salată; aruncați pentru a combina.