Salată de jeleu roșu, alb și albastru

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și farfurie prietenoasă cu fodmap? Salata de jeleu roșu, alb și albastru ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 15 porții cu 110 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de gelatină cu aromă de căpșuni jell-o, apă, gelatină cu aromă de boabe jell-o și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ JELL-O gelatină roșu, alb și albastru Desert, Furr ' s Fruit Punch Jell-O Salad – faceți o salată răcoritoare Jell - O adăugând câteva ingrediente extran, și Salata verde Jell-O a lui Furr-aceasta este o salată Jell - O souped.
Instrucțiuni
Se amestecă 1 cană de apă clocotită în fiecare dintre Gelatinele roșii și albastre în boluri medii separate cel puțin 2 minute până se dizolvă complet. Se amestecă 1/2 cană de apă rece în fiecare bol.
Așezați vasul de gelatină roșie într-un castron mai mare de gheață și apă. Se amestecă aproximativ 8 minute sau până se îngroașă. Se amestecă căpșunile.
Se toarnă în tigaie de pâine de 9x5 inci pulverizată cu spray de gătit. La frigider 7 minute.
Între timp, amestecați restul de 3/4 cană de apă clocotită în gelatină de lămâie într-un bol mediu cel puțin 2 minute până se dizolvă complet. Se amestecă înghețata până se topește și se omogenizează. Se toarna peste gelatina rosie in tigaie. La frigider 7 minute.
Între timp, așezați vasul de gelatină albastră într-un castron mai mare de gheață și apă. Se amestecă aproximativ 7 minute sau până se îngroașă. Se amestecă afine. Se toarna peste gelatina de lamaie in tigaie.
La frigider 4 ore sau peste noapte până când este ferm. Desfaceți.
Tăiați în 16 felii. Păstrați resturile de gelatină în frigider.