Salată de jeleu roșu, alb și albastru

Salată de jeleu roșu, alb și albastru
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și farfurie prietenoasă cu fodmap? Salata de jeleu roșu, alb și albastru ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 15 porții cu 110 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de gelatină cu aromă de căpșuni jell-o, apă, gelatină cu aromă de boabe jell-o și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ JELL-O gelatină roșu, alb și albastru Desert, Furr ' s Fruit Punch Jell-O Salad – faceți o salată răcoritoare Jell - O adăugând câteva ingrediente extran, și Salata verde Jell-O a lui Furr-aceasta este o salată Jell - O souped.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 1 cană de apă clocotită în fiecare dintre Gelatinele roșii și albastre în boluri medii separate cel puțin 2 minute până se dizolvă complet. Se amestecă 1/2 cană de apă rece în fiecare bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați vasul de gelatină roșie într-un castron mai mare de gheață și apă. Se amestecă aproximativ 8 minute sau până se îngroașă. Se amestecă căpșunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Bomboane RuntsBomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă în tigaie de pâine de 9x5 inci pulverizată cu spray de gătit. La frigider 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Între timp, amestecați restul de 3/4 cană de apă clocotită în gelatină de lămâie într-un bol mediu cel puțin 2 minute până se dizolvă complet. Se amestecă înghețata până se topește și se omogenizează. Se toarna peste gelatina rosie in tigaie. La frigider 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De LămâieGelatină Cu Aromă De Lămâie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Bomboane RuntsBomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Între timp, așezați vasul de gelatină albastră într-un castron mai mare de gheață și apă. Se amestecă aproximativ 7 minute sau până se îngroașă. Se amestecă afine. Se toarna peste gelatina de lamaie in tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De LămâieGelatină Cu Aromă De Lămâie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Bomboane RuntsBomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
La frigider 4 ore sau peste noapte până când este ferm. Desfaceți.
7
Tăiați în 16 felii. Păstrați resturile de gelatină în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista