Salată de ierburi și coaste

Salată de ierburi și coaste
Salata de ierburi și Rib-Eye ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 2 și costă 4,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 351 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați friptura cu ochi de coaste, sare de condimente, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Socca de năut încolțit cu ierburi cu salată de ierburi și iaurt, Salată De Plante, și Salată de roșii și ierburi.

Instrucțiuni

1
Condimentați friptura cu generozitate pe ambele părți cu sare de condimentare, bătând condimentul în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2
Încălziți o tigaie grea, de preferință din fontă, la foc mediu până la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați uleiul. Când uleiul este fierbinte, adăugați friptura și gătiți până când este ars și bine crustat pe o parte, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți încă 3 minute pentru mediu-rar și 4 minute pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească, acoperită slab cu folie, în timp ce pregătiți salata.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Împărțiți salata între două farfurii. Felie de friptură, tunderea departe de grăsime. Aranjați friptura feliată deasupra salatei pe ambele farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
6
Se presară cu un amestec de ierburi, se împodobesc cu roșii tocate și se stropesc cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate37
Revista