Salată de homar cu Nasturel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de homar cu Năsturel. Această rețetă face 4 porții cu 200 de calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, roșii solare, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată De Nasturel, Salată de ridichi și Nasturel, și Salată de ridichi și Nasturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face pansamentul, combinați oul, gălbenușul de ou, muștarul și coaja și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie. Adăugați încet uleiul.
Adăugați mărarul și condimentați.
Se transferă într-un castron, se acoperă și se dă la frigider.
Combinați ceapa roșie și oțetul într-un castron.
Lăsați să stea 10 minute.
Scoateți carnea de homar din coajă și tăiați-o în bucăți mari.
Împărțiți năsturelul în 4 farfurii și adăugați feniculul, ceapa, roșiile și homarul; stropiți cu pansamentul.
Serviți cu mai mult pansament servit pe lateral.
Scoateți carnea de homar din coajă și tăiați-o în bucăți mari.
Împărțiți năsturelul în 4 farfurii și adăugați feniculul, ceapa, roșiile și homarul; stropiți cu pansamentul.
Serviți cu mai mult pansament servit pe lateral.