Salată de homar cu Nasturel

Salată de homar cu Nasturel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de homar cu Năsturel. Această rețetă face 4 porții cu 200 de calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, roșii solare, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată De Nasturel, Salată de ridichi și Nasturel, și Salată de ridichi și Nasturel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face pansamentul, combinați oul, gălbenușul de ou, muștarul și coaja și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie. Adăugați încet uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
MuștarMuștar
SucSuc
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați mărarul și condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar
3
Se transferă într-un castron, se acoperă și se dă la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați ceapa roșie și oțetul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Lăsați să stea 10 minute.
6
Se scurge bine.
7
Scoateți carnea de homar din coajă și tăiați-o în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De HomarCarne De Homar
8
Împărțiți năsturelul în 4 farfurii și adăugați feniculul, ceapa, roșiile și homarul; stropiți cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel
TomateTomate
HomarHomar
FeniculFenicul
CeapăCeapă
9
Serviți cu mai mult pansament servit pe lateral.
10
Scoateți carnea de homar din coajă și tăiați-o în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De HomarCarne De Homar
11
Împărțiți năsturelul în 4 farfurii și adăugați feniculul, ceapa, roșiile și homarul; stropiți cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel
TomateTomate
HomarHomar
FeniculFenicul
CeapăCeapă
12
Serviți cu mai mult pansament servit pe lateral.

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homar în meniu? Încercați să împerecheați cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Francine et Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 33 de dolari pe sticlă.
Francine et Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes
Francine et Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes
Îmbutelierea vieilles Vignes de la Savary este introducerea finală a acestei combinații magice: Chardonnay cultivat în calcar Kimmeridgian și un apullorlevage dozat corespunzător în lemn. Electricitatea și mineralitatea oferite de sol sunt echilibrate de o cremozitate untoasă care este cerească.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista