Salată De Halibut La Grătar Ni 8

Salată De Halibut La Grătar Ni 8
Salata de Halibut la gratar ni ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 398 calorii, 22g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 68 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, fasole, roșii de struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Halibut la grătar ni Aproximaloise cu legume de piață, Halibut la grătar ni Aproximaloise cu legume de piață, și Salată Nicoise Cu Ton La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti vinaigreta: curățați usturoiul și zdrobiți-l cu partea unui cuțit de bucătari. Folosind o furculiță, zdrobiți usturoiul cu 1/4 linguriță de sare într-un castron mic pentru a forma o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Bateți în 5 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Adăugați 6 linguri suc de portocale, oțet și muștar; bateți până se omogenizează bine. Gustați și amestecați cu până la 4 linguri mai mult suc pentru a atenua aroma; condimentați cu mai multă sare, dacă doriți. Puneți deoparte în cameră temperature.To pregătiți salata: aduceți 1 inch de apă la fiert într-o cratiță mare prevăzută cu un coș cu aburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Adăugați cartofi; gatiti pana se inmoaie, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
5
Scoateți pe o placă de tăiere. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, feliați și așezați într-un castron puțin adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Stropiți cu 1/3 cană de vinaigretă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
7
Adăugați fasole în coșul cu aburi; gătiți până la un verde aprins și doar fraged, 4 până la 6 minute. Clătiți într-o strecurătoare cu apă rece până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Se scurge bine.
9
Așezați într-un castron mediu și aruncați cu 2 linguri de vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Combinați sucul de lămâie, 2 linguri de ulei și 1/4 linguriță de sare într-o pungă de plastic sigilabilă robustă; agitați până când sarea se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
11
Adăugați pește și marinați până la 20 de minute în timp ce pregătiți grătarul.Preîncălziți grătarul la mediu-mare timp de 10 minute, apoi reduceți căldura la mediu. (Pentru un grătar cu cărbune, așteptați până când flăcările se potolesc și rămân doar cărbuni și puțină cenusăflamurile vor face ca uleiul de pe pește să ardă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Scurgeți peștele și uscați-l cu prosoape de hârtie. Condimentează cu restul de 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Ungeți grătarul (vezi vârful). Grătiți peștele, întorcându-l o dată, până se rumeneste și tocmai gătit, 4 până la 5 minute pe parte pentru halibut; 3 până la 4 minute pe parte pentru bas.Aranjați frunzele de salată pe un platou mare de servire. Aranjați peștele (întreg sau fulgi în bucăți mari), cartofii, fasolea verde și roșiile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
HalibutHalibut
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
13
Stropiți cu vinaigreta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
14
Se ornează cu ouă, măsline, pătrunjel și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista