Salată de găină Cornish cu vinetă cu capotă Scotch

Salată de găină Cornish cu vinetă cu capotă Scotch
Salata de găină Cornish cu vinaigrette Scotch Bonnet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 835 calorii. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, găini cornish, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Cocktail De Marmeladă Cu Capotă Scotch, Somon cu capotă Scotch-sos de ierburi și pâine prăjită de ceapă, și Pui curry Jamaican și cartofi cu ardei iute Scotch Bonnet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți găinile și morcovii într-o tigaie, frecați-le cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți în treimea superioară a cuptorului timp de 1 oră, apoi transferați morcovii pe o farfurie pentru a se răci. Continuați să prăjiți găinile timp de aproximativ 15 minute mai mult sau până când sucurile cavității se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MorcovMorcov
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
3
Transferați găinile într-un platou și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
4
Între timp, turnați sucurile de tigaie fierbinte într-o ceașcă de măsurare și degresați grăsimea. Se strecoară sucurile într-o cratiță mică și se fierbe la foc moderat până se reduce la 2 linguri, aproximativ 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
5
Se toarnă reducerea înapoi în cupa de măsurare și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se amestecă sosul fierbinte, uleiul vegetal, oțetul și ienibaharul și se condimentează această vinetă cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei VegetalUlei Vegetal
VinetăVinetă
Sos FierbinteSos Fierbinte
ReducereReducere
IenibaharIenibahar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
6
Scoateți carnea de la găini și trageți-o în bucăți groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
7
Tăiați morcovii în bețișoare de 2 pe 1/3 inci. Într-un castron mare, aruncați carnea de găină cornish cu morcovii, ridichile, mugurii, caju și vinaigreta. Puneți salata pe farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Găini CornishGăini Cornish
VinetăVinetă
RidicheRidiche
MorcovMorcov
CajuCaju
VarzăVarză
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista