Salată De Grădină Zesty

Salată De Grădină Zesty
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de grădină Zesty. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 1,97 USD pe porție. Un amestec de ceapă verde, mazăre de zahăr, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 77%. Rețete similare includ Salată De Grădină Zesty, Salată De Pâine Cu Legume De Grădină Zesty, și Salată De Grădină Aproape Faimoasă (Imitator De Grădină De Măsline).

Instrucțiuni

1
Se amestecă muștarul Dijon, mărarul, ceapa verde, brânza Cheddar, porumbul, mazărea și edamame într-un castron până se combină uniform. Se amestecă salata iceberg, se condimentează după gust cu sare și piper și se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată IcebergSalată Iceberg
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista